2010. október 14., csütörtök

kedvenc képem

Mikor megálmodtam, hogy ruhaüzletet nyitok, elhatároztam, hogy már az üzlet berendezésnél is a minőségre, szépségre nagy hansúlyt fektetek. Nem szeretném, ha belépve azonnal megcsapná a vásárló orrát a tömény turkaszag. Az áru kihelyezést sem klasszikus végtelen egymás után lógó össszevissza ruhakavalkádnak képzelem. Ekkor bukkantam erre a képre, amit el is tettem magamnak. Bár ez nem használtuha üzlet, de nagyon tetszik az árukihelyezés.

2 megjegyzés:

  1. Szia! Mi újság, beindítottad a vállalkozást? Hogy megy, mi újság? Mi most tervezünk céget alapítani és boltot nyitni egy megyeszékhelyen, így találtam rá a blogodra. A profilunk egész más lesz, de azért találtam hasznos ötleteket az oldaladon, amit ezúton is köszönök. Üdv: E.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kati!
    Nagyon jó hogy írsz vállalkozásod megnyitásáról. Én egy spéci kávéházat szeretnék nyitni olyan családias nyugodt hangulatút, ahova kicsik nagyok is betérnek, de még akár nagypapák is. Azt látom nincs olyan komoly segítőkész tanult csapat ahol a hozzánk hasonló kis pénztárcájú anyukáknak segítenének önálló lábakra állni. Pedig kedv lenen. A jogszabályok útvesztőiben, az APEH adó és járulék adatokban infókban kiigazodni, amúgy peedig el lehet veszni! Erre is kitalálhatna valaki egy jótékony szervezetet. Sok sikert neked, azért jó lenne tudni rólad mik az új hírek. Akkor is ha nem jött be, tapasztalatcsereként. Üdv Ibolya (Budapestről)

    VálaszTörlés